Over ons

Leestijd: < 1 minuut

Elektrischewarmtepompen.nl is een onafhankelijke website en wij bieden betrouwbaar advies over de warmtepomp. Op deze website vind je alle informatie over de warmtepomp zoals de kosten, soorten en de werking van een warmtepomp.

Het doel van de website is om te voorzien van informatie voor onze bezoekers. Zo behandelen we de werking, soorten en kosten van een warmtepomp. Daarnaast proberen wij ook zoveel mogelijk actuele nieuwtjes & blogs te plaatsen.

Onze website is afhankelijk van onze partners om te kunnen blijven voorzien van deze informatie. Onze partners en wij geloven dat de warmtepomp steeds bekender wordt in de nabije toekomst. Dit betekent dat de behoefte naar informatie ook steeds meer toeneemt.

Goed voor het milieu én de portemonnee.

Wij proberen ten alle tijden onafhankelijk te zijn en eerlijke informatie aan te bieden. Wij bieden geen specifiek advies of voorkeur voor een soort of merk. Onze website fungeert puur als informatiebron en wij bieden geen technische installatie. Het is verstandig om voor de aanschaf goed te verdiepen in welke mogelijkheden er zijn en maatwerk advies aan te vragen bij een installateur of fabrikant.

Partners of contact opnemen

Onze website is afhankelijk van partners. Heeft jouw organisatie of bedrijf interesse in deelname als partner van Elektrischewarmtepompen.nl, dan kun je contact opnemen via het contactformulier (even vermelden dat jullie interesse hebben).

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot de website? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

Misschien ook interessant
Voorzorgsmaatregelen voor het coronavirus met de warmtepomp

Momenteel wordt de wereld geconfronteerd met een pandemie met enorme gevolgen. Het is niet bewezen...

Lees verder
Verschil elektrische warmtepomp en hybride warmtepomp

Het verschil weten tussen een hybride en elektrische warmtepomp? Een elektrische warmtepomp (all-electric) werkt volledig...

Lees verder
Voordelen warmtepomp

We weten inmiddels allemaal dat een warmtepomp voordelen heeft. Ben je van plan om jouw...

Lees verder
Tips huis verduurzamen

Ben je van plan om jouw woning te verduurzamen? Verwarm je huis duurzaam én eventueel zelfs zonder...

Lees verder